Home Page >

Interessante websites

De officiŽle website van het GVB in Amsterdam. Door op het logo te klikken kan informatie worden geraadpleegd over de actuele dienstregeling van elke lijn, werkzaamheden, projecten, e.d.
tram.pagina.nl De website (als onderdeel van Startpagina) met links naar nationale en internationale websites met betrekking tot alles wat met trams heeft te maken. Er worden regelmatig 'Awards' uitgedeeld voor de mooiste en/of beste tram website. De site wordt beheerd door Jos Wiersema. Door op het logo te klikken verschijnt de openingspagina.
De website van Jos Wiersema, met hulp van Cor Fijma, Hans Meijer en Hans de Haan over de historische Amsterdamse trams. Door op het logo te klikken verschijnt de openingspagina.
De website van van Gerrit Prins, die al jaren een zeer uitgebreide site beheert met heel veel foto's van tram en metro in Amsterdam. Ook verschijnen regelmatig foto's uit het buitenland. Door op het logo te klikken verschijnt de openingspagina.
www.urbanrail.net De internationale website van Robert Schwandl met een zeer compleet en uitgebreid overzicht van alle metro bedrijven over de hele wereld. Door op het logo te klikken verschijnt de pagina over de metro van Amsterdam.
De officiŽle website van het bureau CoŲrdinatie Stationseiland van de gemeente Amsterdam, NS Reizigers en ProRail. Op deze site worden de actuele en toekomstige ontwikkelingen van het Stationseiland vermeld. Door op het logo te klikken verschijnt de openingspagina.
www.ivv.amsterdam.nl De officiŽle website van de Dienst Infrastructuur Verkeer en Vervoer van de gemeente Amsterdam. Op deze site worden de actuele en toekomstige projecten op het gebied van Parkeren & Verkeer, Verkeersprojecten en Infrastructuur beschreven. Door op het logo te klikken verschijnt de openingspagina.